de beste vibrator?

Home » de beste vibrator?

Welke vibrator is de beste?

de beste vibratorJe bent op zoek naar de beste vibrator en die wil je kopen in een discrete en betrouwbare vrouwvriendelijke winkel. Daarom kies je voor het Vibrator Atelier. 100% Discreet en altijd gratis verzending.

“Welke vibrator is de beste vibrator?”. Dat vragen vele vrouwen en ook mannen zich af. Die vraag is niet eenvoudig of eigenlijk niet te beantwoorden. Iedere vrouw is uniek en heeft specifieke wensen. Daar zijn we als vrouw trots op. Iedere vrouw vindt weer net iets anders lekker. We krijgen dan ook veel vragen van mannen:”welke vibrator is de beste vibrator voor mijn vrouw?” We kunnen je dus niet een standaard antwoord geven, maar met alle informatie op deze pagina kun je de beste vibrator vinden.

De vibrator is in de loop der jaren het meest populaire en meest verkochte seksspeeltje ter wereld geworden en daarom zijn ze er nu in alle soorten en maten. Wat wij je adviseren; Koop wel altijd een goede vibrator, een vibrator zonder giftige stoffen. Er zijn veel vibrators te koop die we alleen maar “gevaarlijke rommel” kunnen noemen. Vanzelfsprekend zijn alle vibrators op onze website en in onze webshop 100% veilig.

 

 

.

lelo-soraya-collectie

Waarom werkt een vibrator zo goed?

Het geheim van de beste vibrator? De krachtige en (on)regelmatige trillingen stimuleren de clitoris nu eenmaal lekkerder dan alle vingers op de hele wereld zouden kunnen!  Het gebruiken van een luxe en goede vibrator is een sensationeel gevoel dat elke vrouw eigenlijk zou moeten meemaken. Tegenwoordig zijn vibrators al lang niet meer van die lelijke, grote penisvormige staven. Heden ten dage zijn vibrators ook kleine, elegante design apparaatjes, verkrijgbaar in een grote diversiteit aan mooie vormen, designs en kleuren. Welke de beste is? Het is echt persoonlijk. De Lelo Soraya is wellicht in de Volkskrant verkozen als lekkerste, maar wij krijgen ook razendpositieve reacties op de vibrators van MYSTIM. Bekijk die ook zeker eens.

De vibrators is volwassen geworden en is meer dan een seksspeeltje voor vrouwen. Veel mannen genieten ervan hun vrouw te zien klaarkomen met een vibrator en de vibrator zal een heerlijke aanvulling zijn bij het masturberen en het samen bedrijven van de liefde. Geloof ons, veel koppels genieten samen van een vibrator. De man die de vibrator als concurrent ziet is niet meer van deze tijd.

Hoe begin je met een vibrator?

Ben je een beginner met de vibrator? Start dan met een iets kleinere vibrator of met een vibrator die je buitenkant verwent zoals de Mia, de lipstickvibrator van Lelo , de uitwendige Je Joue Mimi (de Soft versie is extra zacht !) of de snoezige Lelo Nea vibrator.

Ook geschikt is de Crazy Rabbit, een heel schattig maar effectief konijntje. Ook perfect voor “de buitenkant” zijn de vibrators van JimmyJane.  Luxe design, heel waterdicht, intense vibraties en echte orgasmetoppers.

Voor beginners kunnen we ook de vibrators van Svakom en Mystim aanbevelen. Serieuze concurrenten van het bekende merk Lelo. Geen namaak, maar echt geweldige vibrators, alleen zijn ze veel voordeliger.
Mystim is een merk dat kwalitatief hoogwaardige vibrator producten maakt. Zware kwaliteit, waterdicht, dubbele motoren, kortom geweldig. Ook voor een beginner geschikt en zeg nou zelf? Als je eerste auto een Mercedes is, zeg je toch geen Nee? Als je (eerste) vibrator een Mystim is, zit je zeker goed.
de beste vibrator

De beste vibrator is voor iedere vrouw anders

De beste vibrator: ook om samen van te genieten

Samen de vibrator gebruiken is ook helemaal in. Zo maakt een kleinere koppel vibrator het mogelijk om de stimulatie van de clitoris en penetratie te combineren met elkaar. Dus je kunt deze vibrators tijdens de seks dragen. Dat kan met vibrators zoals de Tiani 2 of Tiani 3 van Lelo of de Lyla II het heerlijke trileitje.
Maar dat is niet alles, ook  zijn vibrators fantastische massageapparaatjes om elkaars lichaam mee te verkennen en de gevoelige plekjes te verwennen. Gebruik uw fantasie en verleidt elkaar. Het zal het begin zijn van een nieuw en rijker seksleven.

Welk soort, model en kleur voor je vibrator?

Jimmy Jane Form 6 de beste vibrator?De keuze van de beste vibrator is eigenlijk alleen afhankelijk van je fantasie en je specifieke wensen. Wat vind je lekker? Wat spreekt je aan? Welk model ziet er er lekker uit? Je moet hem tenslotte in bed gebruiken. En wat ga je met de vibrator doen? Er zijn veel soorten, designs, kleuren en modellen waaruit je kunt kiezen. Wij helpen  graag bij het maken van een keuze voor de beste vibrator.

De meeste vrouwen krijgen een orgasme met een vibrator door de clitoris en schaamlippen te stimuleren.Niet iedere vrouw penetreert met een vibrator. Het mag wel, maar hoeft niet.

Wil je ook naar binnen en je G-spot vinden, kies dan een G-spot vibrator, zoals de Gigi 1 of 2, de Mona 2 of de Zini Ran. Heb je voorkeur tegelijk je clitoris en je G-spot te stimuleren, kies dan voor een zogenaamde Rabbit of  Tarzan vibrator zoals de Svakom Alice, de Mystim Danny Divido.  Of kies de befaamde Lelo Ina 2 of de Zini Hua. Het merk JeJou maakt ook heerlijke Rabbit vibrators.

 

Waarvoor gebruik je je vibrator?

thinking-womanDe eerste vraag die u zichzelf moet stellen is: “waarvoor en hoe wil ik de vibrator gaan gebruiken?” Wat vind ik fijn en wat lijkt me lekker? Penetratie in de vagina is bijvoorbeeld iets dat voor de ene vrouw echt bij zelfbevrediging hoort, terwijl een ander daar minder of geen behoefte aan heeft. Onthoud: Doe gewoon wat je lekker vindt. De meeste vrouwen gebruiken een vibrator op de clitoris. Sommige vrouwen vinden het heerlijk de clitoris te verwennen en tegelijk gepenetreerd te worden; de Rabbit of  Tarzan liefhebbers. Tarzan vibrators hebben een extra pootje, speciaal voor de clitoris.

Wanneer je de clitoris wilt stimuleren met een vibrator tijdens de seks samen, kies dan voor een vibrator die niet al te groot is. Een iets kleinere vibrator geeft waarschijnlijk beter resultaat dan een grote, althans in het begin. Door het formaat en de vorm zijn ze makkelijk en prettig te integreren in het liefdesspel met uw geliefde. Als je wat meer ervaring hebt met vibrators zul je zeker een speeltje erbij kopen, misschien een die wat heftiger is.

Volkskrant Vibrator test

Nogmaals, iedere vrouw is uniek en iedereen moet zelf beslissen, maar….sommige vibrators zijn gewoon geweldig.

Enige tijd geleden was er een bijzondere zaterdageditie van de Volkskrant; het glossy Magazine had een heel leuk onderwerp. Dit keer was dat in zijn geheel gewijd aan seks. Sommige lezers raakten geheel onterecht overstuur. Van de inhoud werd de lezer namelijk absoluut niet opgewonden, maar wel leuk was de vibrator test. De beste vibrator vinden, een bijna onmogelijke opgave voor veel vrouwen en mannen die een leuke vibrator voor hun vrouw of voor samen willen kopen. In het artikel staat vermeld dat maar liefst zo’n 2 miljoen vrouwen elk jaar een nieuwe vibrator kopen. Net als met alle andere producten doen ze dat steeds vaker online. Dus, de vraag waar veel dames tegen aanlopen is: welke van al die honderden vibrators is de beste? De Volkskrant vroeg 7 deskundigen 7 vibrators uit te testen.
Welke zou de beste vibrator worden? Dat het luxe merk Lelo hoog zou scoren is geen verassing; maar de grote winnaar uit de test, de beste vibrator volgens de Volkskrant is zeer overtuigend geworden (met een dikke 9!) de Soraya Deep Rose.
de beste vibrator-de Lelo SorayaGoed dan, we hebben dus de uitslag al verraden en die hele bijzondere Lelo Soraya nu al een paar keer genoemd als beste vibrator dus laten we snel de vibratortest uit het Volkskrant Magazine eens nader bekijken.
Zeven deskundige vrouwen werden door de redactie gevraagd 7 verschillende vibrators te testen. 7 vrouwen is niet veel, we kunnen moeilijk spreken van een representatieve test. Wijzelf vinden de vibrators van JimmyJane ook zeer goed. Maargoed, op nummer 1. kwam uit de test zoals gezegd de Soraya Dual-Action Vibrator Deep Rose.
De Soraya is een Tarzan vibrator, dus een staafvibrator met een extra oortje voor clitoris. Deze Lelo vibrator kreeg van het testpanel maar liefst een 9 en won de competitie met overmacht. De testvrouwen roemden de luxe design Soraya om te beginnen om de vormgeving. Prachtig om te zien, te mooi om te verstoppen in een la. De Lelo Soraya verdient gewoon een plek bovenop het nachtkastje! Hij is absoluut niet ordinair. Alles aan deze Lelo vibrator voelt prettig aan, hij is er duidelijk voor gemaakt. De beoordelende dames van Volkskrant magazine kunnen geen minpunten bedenken. Ze vinden het alleen jammer alleen dat hij niet als een man naknuffelt. In het VK-artikel vertelt de testvrouw: ““Superdesuper. Geen ‘vluggertje’ maar een totaalervaring. Je bent echt even van de wereld. WOW!”
Zij gaf de Deep Rose dus een dikke 9.
De Lelo Soraya is dus echt iets heel anders dan een goedkoop trillend stuk plastic en het grote publiek weet het nu ook. en de Lelo Soraya is nu officieus de beste vibrator. Om iedereen de kans te geven de populairste en beste vibrator van Nederland te kopen, kunt u de Soraya met een winkelwaarde van 159,95 nu extra voordelig bestellen bij ‘t Atelier.
Uiteraard wordt de vibrator zeer discreet geleverd. Nog niet overtuigd? Bekijk de Lelo Insignia video:

Bestel de Lelo Soraya

Gratis Discrete Verzending

vibrator atelier located at Postbus 382 , Huizen, Noord Holland . Reviewed by 89 cliënten rated: 4.8 / 5