luxe vibrators

Home » luxe vibrators
Een luxe vibrator koop je bij ons

Een luxe vibrator verandert je leven

Ons advies? Koop nooit een vibrator met jelly, die zijn poreus en bevatten giftige stoffen.

Als je besloten hebt een vibrator te gaan kopen, dan koop je natuurlijk een luxe vibrator, een effectieve vibrator. Geen goedkope rommel in een smoezelige ordinaire winkel, maar een fantastische vibrator van JimmyJane, JeJoue, Fun Factory of van Lelo bijvoorbeeld.

Prachtige design vibrators van de hoogste kwaliteit die jou en ook eventueel je partner jarenlang het ultieme genot zullen verschaffen. Het extreme orgasme bestaat. Geloof ons, je luxe vibrator wordt je vriendje.

Er zijn verschillende merken die we van harte aan kunnen bevelen als u een luxe vibrator zoekt:

Lelo heeft een  eigentijdse luxe vibrator collectie met prachtige design vibrators. De Lelo vibrator is een vrouwvriendelijke en luxe vibrator. Onze webshop is een webshop door vrouwen en voor vrouwen die zichzelf willen verwennen, mannen die hun vrouw of vriendin een heerlijk cadeau willen geven en stellen die elkaar het allergrootste plezier willen doen. Bij het Vibrator Atelier zien we vibrator design als kunst en bij ons koop je een duurzame, stille maar vooral krachtige vibrator van een topmerk en van veilig materiaal

Je Joue is een ander topmerk luxe vibrator dat je aanmoedigt om je luxe vibrator te gebruiken om meer te ontdekken, te genieten en te durven. Oplaadbaar, waterdicht en orgasmes zoals je ze nog nooit eerder gehad hebt zijn de sleutelwoorden. Alle Je Joue vibrators zijn oplaadbaar en worden geleverd in een stijlvolle verpakking met adapter,  instructies en uitstekende garantie.

Jimmy Jane is wellicht het meest luxe merk vibrators ter wereld. Luxe vibrators nn niet alleen luxe, ook anders en misschien wel beter. De trillingen zijn intenser, dieper en worden door dames wel als uniek ervaren.

Jimmy Jane is een uniek merk, gespecialiseerd in waterdichte vibrators. Bekijk de collectie hier.

Mystim vibrator

Een ander merk dat we van harte kunnen aanbevelen is Mystim. Degelijke, kwalitatief hoogwaardige vibratoren met een intense trilling en bovendien waterdicht. Bekijk de collectie maar eens, Mystim is een “hidden treasure”.


Iedere vrouw is uniek, maar wij helpen u de beste vibrator te vinden voor uw genot. De informatie op onze website is duidelijk in woord en beeld. Mocht u nog vragen hebben dan staat onze klantenservice tot uw beschikking.

Discreet je luxe vibrator kopen

Luxe vibrator Lelo GigiWij respecteren ieders privacy en bestellen gaat op een discrete manier. De naam “vibrator atelier” verschijnt nooit op uw bankafschrift. We leveren al onze bestellingen gratis en verzekerd via DPD, UPS en PostNL zodat u zeker weet dat het tussen ons blijft wat u bij ons besteld heeft. Zelfs de bezorger weet niet wat er in het pakje zit.

Geen verpakkingen met blote dames, maar een keurig discreet pakket met nietszeggende afzender wordt bij u geleverd. U ontvangt per email een Track en Trace code zodat u uw bestelling kunt volgen. Zoals het hoort vinden wij! Daarom winkelt u bij het Vibrator Atelier.

100% discreet, 100% kwaliteit, gratis verzekerde verzending en een klantenservice die bekend staat om de snelle en goede service.

We zijn niet voor niets verkozen tot meest discrete erotische webshop!

Naar het Atelier

vibrator atelier located at Postbus 382 , Huizen, Noord Holland . Reviewed by 89 cliënten rated: 4.8 / 5